Allard Lourens Zorgadvies & Begeleiding Gelderland | Arnhem 0622112003 Allardlourens@gmail.com

Ervaren begeleider binnen de zorg, HBO geschoold.

Even voorstellen;

Ik ben Allard Lourens, 30 jaar en wonend in Arnhem. Ik heb binnen de zorg veel ervaring, gericht op het begeleiden van jeugd en (jong)volwassenen met (gedrags)problemen. 6 jaar lang gewerkt binnen de LVG sector, gericht op de gehele ASS (ook MCDD). Daarbij dus ook niet onbekend met (onbedoelde) agressie, hoe vervelend ook; vaak ontkom je er niet aan en hoort het erbij.

Na 6 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en daarom momenteel werkzaam binnen de jeugdzorg, meer gericht op coaching. Heel anders dan de LVG sector, maar minstens net zo leuk! Hier heb ik bewust gekozen voor een klein contract , zodat ik tijd en ruimte overhoud om mensen thuis vanuit een PGB te begeleiden.

Tijdens mijn studie (SPH) heb ik de minor ‘zingeving in social work’ gevolgd.
De minor was gericht op zingevingsvragen. De focus lag op ‘geluk en welzijn’ bij de cliënt, waarbij wij als sociaal werkers hebben geleerd om te gaan met zingevingsvragen en hoe deze invloed hebben op hun functioneren. Het klinkt misschien een beetje zweverig, maar is het zeker niet. Kortom; Hoe vindt de cliënt weer plezier in het leven terug. Ik denk dat het belangrijk is, om gelukkig te zijn, daarna kan je pas echt geholpen worden…

Neem per mail contact op:

Start typing and press Enter to search