HenkterGrote 63 jaar Gelderland | Neede Nieuwstraat 28 0645313520 htgrote55@gmail.com

Henk: Spiritueel Natuur & Lifestyle Coach / Paranormaal Magnetiseur.Ervaring met gehandicapten / N.A.H. (Laagdrempelig Onafhankelijk) in samenwerking met Silvan -www.landvanlisa.nl

Hallo, ik ben Henk en beschikbaar om vanuit je eigen interesse en mogelijkheden je te begeleiden zodat je lekker kunt “zijn” wie je bent met behoud van je eigen autenticiteit. Dit kan op Land van Lisa te Rekken (Gemeente Berkelland). Wij zoeken niet zomaar medewerkers, Land van Lisa wordt elke dag een stukje mooier en gaat stapje voor stapje in bedrijf.
Voor de vele werkzaamheden zoeken we medewerkers die in een ontspannen en heilzame omgeving hun kwaliteiten willen delen. Land van Lisa ligt midden in de natuur en heeft ruimte voor jou als je nog meer uit het leven zou willen halen. Dit mede als doel je bewustwording van hoe je in het leven staat en je eigenwaarde te vergroten. Er zijn veel leuke klussen te verrichten op verschillende gebieden: Gastheer, gastvrouw, verzorging en schoonmaken, maattijden bereiden, bouw- en onderhoudswerkzaamheden, (moes) tuinwerkzaamheden, organiseren van evenementen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, administratie, boekhouding. Als je werk zoekt met bergleiding of ondersteuning dan zijn daarvoor de mogelijkheden aanwezig.
Je kunt mij persoonlijk bellen op 0645313520 Of anders een berichtje achterlaten dan kijken we samen verder.
Met een vriendelijke groet, Henk / Silvan

Neem per mail contact op:

Start typing and press Enter to search