lieke rutgers 31 jaar Zuid-Holland | Den Haag

Hallo!Ik ben een enthousiaste, flexibele en zorgzame zorgverlener met ruim vijf jaar ervaring binnen de PGB en op zoek naar een nieuw adres in Den Haag!

Hallo,
Ik ben een enthousiaste, flexibele en zorgzame zorgverlener. Inmiddels heb ik als zorgverlener binnen de PGB ruim vijf jaar ervaring. Ik heb voor twee gezinnen in de Over Betuwe mogen werken; een ontzettend leuk gezin met twee speciale kinderen (meervoudig gehandicapt en klassiek autisme) waar ik vijf jaar heb gewerkt en via hen ben ik terecht gekomen bij mijn tweede energieke en leuke gezin waar ik een jaar lang voor een meisje met een meervoudige handicap heb mogen zorgen. Van beide gezinnen heb ik helaas afscheid moeten nemen omdat ik april 2015 ben gaan reizen. En nu, ruim 2.5 jaar later, ben ik weer in Nederland en op zoek naar een nieuw adres in Den Haag.
Ik ben in de zomer van 2012 afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Binnen deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd binnen het Speciaal onderwijs. Ik heb meerdere stages binnen het SO gelopen en de minor Remediërend bewegingsonderwijs met veel plezier gevolgd en positief afgerond.
Ik werk graag met speciale jongeren. Ik vind ze erg bijzonder en het begeleiden en verzorgen van hen geeft me voldoening.
Hopelijk tot snel!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Lieke Rutgers

Neem per mail contact op:

Start typing and press Enter to search