Amy van den Tillaart Noord-Brabant | Vught amyvandentillaart@gmail.com

Deze super enthousiaste, ervaren en sensitieve pedagoog biedt begeleiding en verzorging helemaal afgestemd op jouw hulpvraag.

Hoi! Mijn naam is Amy van den Tillaart. Van oorsprong ben ik afgestudeerd Pedagoog en iemand met een brede werkervaring. Ik heb met verschillende soorten doelgroepen gewerkt waaronder kinderen, jongeren maar ook volwassenen met een uiteenlopende problematiek zoals verstandelijke en lichamelijke beperkingen, doof-blindheid, ADHD, ADD en Autisme.
Daarnaast heb ik verschillende mensen mogen coachen en ondersteunen in hun dagelijks leven wanneer zij vastliepen en even niet meer wisten hoe ze verder moesten.
Waarom ik een goede begeleider ben?
Mijn grootste kwaliteit is dat ik me ontzettend goed kan afstemmen en aanpassen aan de wens en behoefte van mijn hulpvrager. Dat betekent concreet dat ik aanvoel en zie wat de ander nodig heeft, mijn communicatie en manier van begeleiden daarop aanpas en mee beweeg met het tempo waarop de ander zich ontwikkelt. Hierdoor voelen mensen zich snel gezien en veilig bij me.
Andere kwaliteiten die ik kan bieden zijn betrouwbaarheid (je kunt van mij op aan en als ik een afspraak met je maak kom ik die na), werken vanuit liefdevolle intentie, zorgen voor een fijne en gezellige sfeer, aanpakken en doorpakken en open zijn naar de ander.
Voel je een match? Stuur gerust een berichtje!

Neem per mail contact op:

Start typing and press Enter to search