Registeren
Adriana 41 jaar Flevoland | Lelystad

Flexibele en ervaren begeleidster heeft energie en tijd over voor het begeleiden van kinderen of jongeren met een speciale zorgvraag (psychiatrie/LVG)

Beste ouders, begeleiders en verzorgers,

In 2004 ben ik afgesturdeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik met plezier mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening voltooid. Ik ben sindsdien werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening, jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en gehandicaptenzorg. In 2006 heb ik de opleiding Gedragstrherapeutisch Mederker met succes afgerond.

Sinds ruim 3 jaar werk ik nu op een poli voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier begeleid ik ouders en kinderen. Ik geef uitleg aan ouders en kinderen en ondersteun ouders in hun soms complexe rol als ouder.

Naast mijn werk heb ik nog voldoende energie en tijd over om in de weekenden kinderen thuis te begeleiden of om activerende dingen te ondernemen. Ik ben in bezit van een veilige auto (met kinderslot, verhoging/kinderzitje). Verklaring goed gedrag kan aangevraagd worden.

Ik ben zelf groot dierenliefhebster en ben graag buiten. Heb een zeer brave, gehoorzame herdershond die door een vriendin opgeleid zal worden tot therapie-hond. Daarnaast heb ik een eigen paard. Dieren hebben een rustgevende werking op kinderen. Daarbij werken ze als 'spiegel' en zijn daardoor in de interactie erg leerzaam. Beide dieren kunnen in overeenstemming met u ingezet worden. Denk hierbij aan wandelen, poetsen, verzorgen. Veiligheid staat hierbij voorop.

Bent u op zoek naar een ondernemende, dynamische, maar rustige en stabiele professional om samen met u en uw kind of alleen met uw kind op pad te gaan? Neem dan gerust contact met mij op om het een en ander af te stemmen. Samen met u bekijk ik dan wat uw wensen zijn en wat ik hierin kan bieden.

Ik ben met name beschikbaar op zaterdag en zondag of in de avond-uren.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Adriana

Direct contact

  • Hidden