Registeren
Anna Hakvoort Gelderland | Langbroek

Begeleiding aangeboden

Over Anna
Dagbesteding, woonbegeleiding, coaching en training. Creatief atelier. Ik ben beeldhouwer en begeleider.En ik ben sinds 17 jaar begeleider van mensen met een pgb.
Ik heb een brede werkervaring met allerlei soorten mensen, van jong tot oud, met hun beperkingen, eigenaardigheden en kwaliteiten. Graag spreek ik mensen aan op hun mogelijkheden.
Ik heb gewerkt als woonbegeleider, medewerker vorming en training, werk begeleider en creatief begeleider. In mijn atelier in Langbroek, Utrecht, heb ik mogelijkheden om creatieve activiteiten te doen, maar ik kom ook bij mensen thuis om te helpen bij allerlei zorg en begeleidingsvragen.

Meer dan 17 jaar geleden heb ik van mijn passie beeldhouwen mijn werk gemaakt. Ik geef cursussen en workshops. Hout is mijn favoriete materiaal. Het is heerlijk om in de natuur te zijn. Werken met mijn handen vind ik erg prettig en geeft mij rust en voldoening. En ik heb een heerlijke werkplaats, landelijk gelegen. Daarnaast blijft het werken met mensen mij boeien. Het is heel prettig om beide te kunnen combineren of naast elkaar te doen.

Steekwoorden: respect, ontspanning, plezier, veiligheid, creativiteit, stimulans, groei van mogelijkheden, begeleiding op afstand en zorg waar nodig.

Direct contact

  • Hidden