Registeren
Arends Coaching en Begeleiding Noord-Brabant | Sint Anthonis alie.vermeij@home.nl

Begeleiding en Coaching voor ouders/kinderen/jongvolwassenen met ADHD/ADD

Begeleiding aangeboden voor ouders/kinderen/ jongvolwassenen met ADHD en ADD en evt. hoogbegaafdheid.

Ik ben een coach/begeleider met uitgebreide praktijk en onderwijs ervaring, waaronder het begeleiden van pubers/jongvolwassenen en mensen die het soms moeilijk vinden zich staande te houden in deze maatschappij.
Ik kan hulp bieden op het gebied van structuur planning en overzicht brengen in jouw leven en op het gebied van studie/huishouden/financiën. Daarnaast kan ik hulp bieden bij het inzicht krijgen op het gebied van sociale contacten en relaties en het vinden van jouw plek binnen de maatschappij waarin je leeft.

Daarnaast is het mogelijk mij te benaderen wanneer je als ouders graag hulp zou willen hebben bij de opvoeding van jouw kind.

Wanneer jij het gevoel hebt dat ik voor jou de geschikte begeleider ben dan kun je mij benaderen en in een gesprek kunnen we onderzoeken of jouw gevoel klopt. Ik weet als geen ander dat wanneer jij je niet prettig of veilig voelt bij degene die jou gaat begeleiden, de begeleiding bij voorbaat tot mislukken gedoemd is. Ik ben een sterke persoonlijkheid met een goed intuïtief vermogen. Ben zo nodig hard maar altijd vanuit mijn hart. Neem gerust contact met mij op.
Warme groet, Alie V

Direct contact

  • Hidden