Registeren
Arjan 35 jaar Utrecht | Mijdrecht http://arblommaert.wixsite.com/ondersteuning

Al meer dan 8 jaar ervaring met kinderen en jongeren die kampen met gedragsproblematiek of stoornissen binnen het autistisch spectrum.

Sinds twee jaar ben ik, Arjan Blommaert, mij gaan richten op de individuele begeleiding van kinderen en jongeren. Na een loopbaan van 7 jaar binnen het speciaal onderwijs vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging,

Vele jaren heb ik met plezier gewerkt op een cluster 4 school in Amsterdam. De populatie van deze school bestond op dat moment vooral uit gedragsproblematische stoornissen en stoornissen binnen het autistisch spectrum. Hierin heb ik in de loop der jaren veel ervaring en kennis opgedaan, zo ook verschillende cursussen en trainingen afgerond.
​

Ik ga uit van wat het kind  kan en wat het nog aangeleerd moet krijgen om goed op school te kunnen functioneren. Hierbij kunnen uiteenlopende vaardheden bij komen kijken die voor elk kind anders is. 

Naast dat ik twee dagen in de week op een woongroep werk, geef ik twee dagen les op een SBO school en heb ik kinderen thuis begeleidt in de transitie binnen het passend onderwijs. 

Direct contact

  • Hidden