Registeren
Autizorg Zuid-Holland | Kudelstaart 0631966717 n.bot@autizorg.nl http://www.autizorg.nl

Specialistische begeleiding/ouderbegeleiding autisme

Na ruim 10 jaar werkervaring in de zorg vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging met meer zelfstandigheid. Sinds april 2014 ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf, Autizorg. U kunt bij mij terecht voor diverse hulpvragen, zoals begeleiding op gebied van de adl, begeleiding op gebied van schoolse vaardigheden, stimuleren van de zelfredzaamheid en hulp bij het vormgeven van bv. sociale contacten/contact met instanties. Ik ben gespecialiseerd in autisme en maak in de begeleiding gebruik van de methodiek van “Geef me de 5”.

Verder heb ik diverse opleidingen/cursussen gevolgd, voor een overzicht hiervan verwijs ik u graag naar mijn Linkedin pagina. Als u nieuwsgierig bent geworden, neem dan ook gerust een kijkje op de website, daar is ook een hoop informatie over mij en mijn werkwijze te vinden.

Ik kijk naar wat de cliënt nodig heeft en wat ik hierin kan betekenen. Ik werk graag samen met ouders/gezin (indien van toepassing) van de cliënt omdat we namelijk altijd hetzelfde doel voor ogen hebben. Heeft u een hulpvraag en wilt u weten wat ik daarin kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op want ik kijk graag wat ik voor u kan doen.

Ik ben SKJ geregistreerd en in het bezit van een keurmerk.

Direct contact

  • Hidden