Registeren
Autizorg 33 jaar Zuid-Holland | Hillegom www.autizorg.nl

Begeleider met jarenlange ervaring in het vak, gespecialiseerd in verstandelijke beperking en autisme!

Opzoek naar iemand die gespecialiseerd is op gebied van autisme spectrum stoornissen? Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Ik beschik over jarenlange kennis en ervaring in het werken met en verzorgen van mensen met een beperking. Omdat ik hieruit heb geleerd dat mijn interesse en belangstelling vooral uitgaan naar mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS) heb ik voor mezelf besloten hiermee meer te gaan doen. Dit betekend dat ik graag deze speciale mensen begeleiding biedt en dat ik me heb verdiept in de methodiek van "geef me de 5". In februari heb ik alle certificaten van de cursussen die "geef me de 5" aanbiedt op zak.

Ik heb als doelstelling om professionele begeleiding te bieden aan mensen met een autisme spectrum stoornis en/of een verstandelijke beperking in hun eigen vertrouwde thuissituatie. Mensen met NAH, Syndroom van Down, Gilles de la Tourette, Prader Willi of andere ziektebeelden kan ik uiteraard ook gewoon begeleiding bieden. Tevens ben ik ook inzetbaar als "oproepkracht", als uw vaste zorgverlener bv. vakantie heeft of een keertje afwezig is door ziekte.

Geïnteresseerd geraakt? Neem eens een kijkje op de website van Autizorg, of neem contact op. Wilt u graag persoonlijk kennismaken? Ook dat is geen probleem, ik kom graag bij u langs.

Groetjes Nathalie

 

Direct contact

  • Hidden