Registeren
CareSpace Noord-Holland | Amsterdam 06-30342059 annie@carespace.nl https://www.carespace.nl/ondersteuning/hulp-bij-persoonsgebonden-budget-pgb/

Compassievolle metgezel in jouw dagelijkse bezigheden

Mijn naam is Annie – als CareSpace begeleider ben ik metgezel in jouw dagelijkse bezigheden. Dankzij meer dan 20 jaar training in meditatie en zelfcompassie heb ik vele handvatten geleerd in het omgaan met stress, negatieve gedachtes en angsten. Als je daarin geïnteresseerd bent, bied ik handvatten die jou kunnen helpen het dagelijks leven beter verdraagbaar te maken.

Soms gaat het om ondersteuning in het omgaan met een specifieke uitdaging. Denk dan aan het leren leven met een (chronische) ziekte, een (aankomende) verandering in je thuissituatie of een groot verlies.

Bij elk bezoek nemen we je week door en kijken we hoe je in verschillende situaties helder en vriendelijk kunt zijn voor jezelf en anderen. Wanneer je deze methodes over een langere periode oefent, kan je merken dat je meer veerkracht, rust en zelfvertrouwen ontwikkelt.

Soms bied ik jou ook gezelschap om samen een nieuwe activiteit uit te proberen. Als je moeite hebt je wekelijkse planning op orde te houden dan bied ik structuur en hulp zodat je zelf de overzicht houdt. Soms bied ik een combinatie van alles. Iedereen heeft andere behoeftes.

Waar het niet anders kan, voer ik gesprekken online, ook al is het veel fijner om elkaar “live” te zien.

Direct contact

  • Hidden