Registeren
Daniëlle van Tuijl Gelderland | Neerijnen danielle98@live.nl

Begeleiding bieden op maat, naar ieders behoefte en wensen.

Graag stel ik mezelf voor aan u. Mijn naam is Daniëlle van Tuijl. Ik ben 25 jaar en werkzaam binnen de Jeugdzorg.
Vanaf 2021 ben ik werkzaam als specialistische begeleider thuis jeugd, hiervoor heb vanaf 2017 in de gehandicaptenzorg gewerkt.
Door mijn werk heb ik veel ervaring met verschillende problematieke waaronder ASS, ADHD of ADD, hechtingsproblematiek, angsten, geestelijke gehandicapt of lichamelijk gehandicapt en verstandelijk beperkte.

Momenteel begeleidt ik naast mijn baan in jeugdzorg een jongentje van 17 jaar met een verstandelijke beperking. Ik begeleidt dit jongentje vanuit PGB. Het werken met jeugdigen en jong volwassen geeft mij energie. Ik hou ervan om leuke activiteiten te ondernemen en als mogelijk is met elkaar iets te leren. Daarbij vindt ik geen probleem om persoonlijke verzorging te doen.

Ik ben een sociaal, enthousiast, vriendelijk en vrolijk persoonlijkheid. Ik hou van het buiten zijn en vooral met mijn paarden. Ik ben actief en energierijk persoon. Ik hou van uitdagingen en gezelligheid.

Wil je vraag begeleiding, verzorging of hulp ontvangen, stuur mij dan een berichtje. Ik zie graag een bericht van je tegemoet.

Hartelijke groet,
Daniëlle

Direct contact

  • Hidden