Registeren
Marloes 33 jaar Utrecht | Werkhoven http://www.boerderijdelageleemkolk.nl/

Pedagoge biedt passende en uitdagende begeleiding op de boerderij!

Op boerderij de Lage Leemkolk is er voor iedereen passende en uitdagende begeleiding in de gezonde buitenlucht!

De keuze is groot, door verschillende dieren zoals koeien, paarden en schapen, maar ook kleinvee zoals konijnen, kippen, honden en katten is het aanbod divers. Van voeren tot verzorgen, van paardrijden tot slootje springen. Daarnaast kunnen we aan de slag in de moestuin, koken van de verse producten, maar horen klussen en creatief bezig zijn ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kan er van een uitdagende dagbesteding gebruik gemaakt worden, maar is begeleiding voor een aantal uren ontspanning of uitdaging ook mogelijk. Mijn doel is om de cliënt tevreden en voldaan naar huis te laten gaan!

Door mijn achtergrond als pedagoge kan de zorgbehoefte in kaart gebracht worden en een passend programma aangenboden worden. Na inspanning is er uiteraard ook tijd voor ontspanning. Het doel is om lekker in de buiten lucht bezig te zijn en op een ontspannen manier een succeservaring op te doen die goed is voor het zelfvertrouwen en zelfbeeld. Als pedagoge streef ik er naar om te kijken naar het individu en deze te prikkelen door verschillende activiteiten. Ook is het mogelijk om aan een specifieke hulpvraag te werken. Samen kijken wij hoe we de leerdoelen in de praktijk gaan brengen.

Ik ben conseqeunt, liefdevol, eerlijk en oprecht. Doen wat je zegt en zeg wat je doet. Creatief zijn en improviseren behoort tot mijn vermogen, door mijn enthousiasme en innovatieve begeleidingstijl is vervelen niet mogelijk!

 Ik heb ervaring met gedragsstoornissen, autisme, adhd, syndroom van down, hechtingsproblematiek en verstandelijke handicaps. Zowel kinderen als jongeren zijn welkom van elk niveau. Kennismaken en rondleiding is vrijblijvend. Zijn er vragen of benieuwd naar mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op hopelijk kunnen we dan snel aan de slag!

 

Direct contact

  • Hidden