Registeren
Fabienne 29 jaar Noord-Brabant | Veghel

Ik studeer pedagogiek en vind het leuk om andere mensen en kinderen te helpen. Ik heb veel met kinderen gewerkt.

Mijn naam is Fabienne. Ik studeer pedagogiek en vind het leuk om andere mensen en kinderen te helpen. Ik ben erg geduldig en creatief en heb altijd leuke ideeën om met kinderen te doen. Ik vind een professionele relatie belangrijk en wil graag het vertrouwen geven. Ik heb veel met kinderen gewerkt en afgelopen studiejaar liep ik stage in een orthopedagogisch kindcentrum voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud. Er is sprake van een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking bij die kinderen. Uit deze stage heb ik veel voldoening kunnen halen. Momenteel loop ik stage binnen een begeleidingsgroep voor kinderen met onder andere autisme en ADHD. 

Ik heb veel ervaring in de kinderopvang en ik heb vrijwilligerswerk gedaan bij Wigwamvakanties. Ik zou graag een extra baantje hebben dat goed aansluit bij mijn opleiding.
Het werken met kinderen met autisme (met een gemiddeld intelligentieniveau) heeft mijn interesse. Ik loop nu enkele weken stage bij De Buitenwereld en vind het erg leuk en interessant. Dat wil echter niet zeggen dat ik specifiek op zoek ben naar een baantje waarbij ik werk met deze doelgroep.

Van ouders en opvoeders hoor ik vaak terug dat ik zo rustig en geduldig ben. Ik vind dat erg belangrijk en wil daarmee ook het kind laten zien dat ik het geduld heb om hem of haar te leren kennen en een pedagogische relatie op te bouwen. Het welzijn van het kind vind ik heel belangrijk. Ik kijk naar wat het kind nodig heeft en pas me daar zoveel mogelijk op aan. Daarnaast vind ik het stellen van grenzen ook erg belangrijk.

Omdat ik in de werkweek veel aan school en studie moet doen en daarnaast ook nog dans, zoek ik werk voor in het weekend.

Als u interesse heeft, kunt u altijd contact met me opnemen.

Met vriendelijke groet,

Fabienne 

Direct contact

  • Hidden