Registeren
Fabio 50 jaar Noord-Holland | Amsterdam

Ervaringsdeskundige Aspergersyndroom met hoogbegaafdheid, begeleidt mensen met Asperger, HFA of Pervasieve ontwikkelingsstoornis.

Als Asperger ben je vaak zelf het beste in het verkrijgen van kennis over de aandoening en het toetsen van deze kennis met de realiteit. Omdat ik zelf ook jaren begeleiding heb gekregen en hoogbegaafd ben weet ik precies wat mensen binnen het autismespectrum nodig hebben. Bovendien is de communicatiestijl die typisch is bij het spectrum mij volledig eigen. Dit is iets waar ook de meest ervaren begeleiders moeite mee hebben. Het hanteren van deze communicatiestijl maakt het contact tussen beide partijen natuurlijker, sneller en prettiger. In de praktijk is ook gebleken dat begeleiding van een gespecialiseerd bedrijf uiteindelijk drie tot vier keer duurder is dan de prijs die ik aan kan bieden.

Voor mijn staat het belang van de cliënt altijd centraal. Ik probeer mij daarom zo flexibel mogelijk op te stellen om samen de begeleiding op een prettige en efficiënte manier in te vullen, zonder mijn visie uit het oog te verliezen. Hierbij geef ik mijn eigen inzicht altijd rustig en helder aan, wat voor mensen in het autismespectrum meestal het fijnste is.

Ben je opzoek naar een effectieve maar ook betaalbare begeleiding, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Direct contact

  • Hidden