Registeren
Familiehuis Gespreide Vleugels Gelderland | Lochem Prins Clauslaan, 18 0628600905 gespreidevleugels2018@outlook.com

Familiehuis Gespreide Vleugels heeft logeermogelijkheden voor mensen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking

Familiehuis Gespreide Vleugels is een kleinschalig familiehuis dat sinds 2018 24/7 zorg levert aan twee jongeren met een zeer ernstige meervoudige verstandelijke beperking. Wij zijn Jose en Kevin. Jose heeft veel ervaring in de gehandicaptenzorg als verpleegkundige, is BIG geregistreerd en heeft een AGB code. Kevin is in de afrondende fase van zijn opleiding begeleider gehandicaptenzorg.

Op dit moment hebben wij tijd en mogelijkheden voor logeren. Dit kan zowel in de weekenden als doordeweeks.

Visie
Elk kind is uniek en heeft recht op aandacht, (verpleegkundige) zorg , veiligheid en liefde. Ons doel is dat het kind zich fijn en veilig voelt.
Wij bieden begeleiding, verzorging en verpleging voor jongeren met een ernstig meervoudige beperking. Om onze kleinschaligheid te behouden vangen we niet meer dan drie a vier jongeren tegelijk op (afhankelijk van de aard van de beperking), dan tellen de twee jongens die hier wonen ook mee.
We werken cliëntgericht en vinden het belangrijk om samen met ouders/verzorgers de juiste begeleiding/verzorging te bieden. Wij gaan uit van mogelijkheden en niet van beperkingen.

Gezien de kwetsbaarheid van de huidige bewoners past er bij ons geen agressief gedrag.

Direct contact

  • Hidden