Registeren
Heidi 63 jaar Noord-Holland | Heemstede

Iedereen moet van zich kunnen laten horen!! advies/begeleiding/tips voor kinderen en volwassenen met communicatieve beperkingen.

Samen met de zorgvrager en/of ouders kijk ik waar ondersteuning nodig is als communicatie niet vanzelf gaat. Hoe kunnen de communicatieve mogelijkheden vergroot en verbeterd worden, zodat het makkelijker wordt om jezelf duidelijk te maken aan je omgeving, waardoor er meer begrip ontstaat en frustraties kunnen worden weggenomen. Het is belangrijk dat iedereen een eigen stem heeft om zichzelf in de wereld een plek te kunnen geven. Ik ga dan ook uit van de kracht van ieder persoon met al zijn mogelijkheden.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan als logopedist met kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, gedragsproblemen, communicatieve beperkingen. 

Ik werk graag met mensen in hun eigen, dagelijkse omgeving, zodat het snel duidelijk wordt waar ondersteuning bij gevraagd wordt. 

Ik ben getrouwd met Walter en we hebben samen 3 inmiddels volwassen kinderen: Sep en Nikki (tweeling van 22 jaar) en Iza (18 jaar).

Ik ben in het bezit van een auto en vind het geen probleem om buiten de provincie te rijden.

 

 

 

Direct contact

  • Hidden