Registeren
- Noord-Holland | Amsterdam nadinehazeleger@hotmail.com

Ik ben een creatieve, sociale en enthousiaste meid die graag anderen helpt! Dit doe ik met enige ervaring, in opleiding en met een diploma op zak!

Hoi!
Ik ga mijn best doen om me voor te stellen op papier, wat niet zo makkelijk is. Daarom mag je altijd vragen stellen!

Ik ben Nadine Hazeleger, 21 jaar en woon in Amsterdam Oud-Zuid. Ik heb de MBO opleiding Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg afgerond en ben net begonnen met de opleiding Ergotherapie. Allebei deze opleidingen zijn praktijkgericht en daardoor heb ik al enige ervaring, vooral in de jeugdzorg sector.

Het is mijn kracht om te werken vanuit een persoonlijke relatie, ik vind het tof om vanuit deze relatie samen te werken naar een doel. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn/haar eigen kwaliteiten heeft, en dat deze gezien mogen worden! Ik ga ook graag vanuit deze kwaliteiten aan het werk met de cliënt.

Mijn werkgebied is op dit moment vooral Amsterdam, maar Amersfoort/ Utrecht / Barneveld vallen ook in de omgeving waar ik makkelijk naar toe kan reizen. Heeft u elders begeleiding nodig & spreekt mijn verhaal u aan, kan u altijd een berichtje sturen, ik ben erg flexibel!

Ik verheug me op uw reactie, want ik help u graag verder.

Direct contact

  • Hidden