Registeren
Felicia 48 jaar Limburg | Sittard www.ikredmewel.nl

Enthousiaste Ambulante Begeleiding, gericht op uw zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigen wensen. Ik heb nog ruimte voor Hulpvragers.

Ik ben Felicia Lensen van IK RED ME WEL.NL, en ik ben al 15 jaar enthousiast Ambulant Hulpverlener. Ik werk graag met mensen die gericht zijn op het behouden en vergroten van hun zelfstandigheid en het vormgeven van het eigen leven.

Met plezier ondersteun ik mensen bij hun persoonlijke doelen, het behalen van persoonlijke groei, het vergroten en behouden van de mogelijkheden. Stap voor stap, in kleine overzichtelijke stapjes vooruit. Coachen, inzicht geven, ondersteunen bij het oplossen van dagelijkse problemen, oefenen van nieuwe vaardigheden, inslijpen van vaardigheden, overzicht krijgen over administratie of taken die niet meer goed lukken.

Ondersteuning bij acceptatie van beperkingen en gericht op het ontwikkelen van mogelijkheden.

Met Ambulante Begeleiding in de thuissituatie zorg ik ervoor dat u grip blijft houden op Uw Leven. Dat u met een 'beetje' hulp en vanuit uw eigen kracht kunt zeggen: IK RED ME WEL!

Ik bied Ambulante Begeleiding op basis van PGB (Persoonsgebonden Budget) of particulier inkopen in de regio Westelijke Mijnstreek.

Voor meer informatie kunt u op mijn website kijken: www.ikredmewel.nl

U kunt mij ook mailen via info@ikredmewel.nl of bellen met:06-40577799

Direct contact

  • Hidden