Registeren
Jennifer 37 jaar Flevoland | Almere

Hallo!

Even een korte introductie…  Mijn naam is Jennifer Haesakkers, 28 jaar en woon in Almere. In 2008 heb ik de studie SPW4 afgerond. Hierna ben ik verder gaan studeren (HBO Psychologie) en ben ik parttime gaan werken in de kinderopvang. Jammer genoeg kon ik niet meer verder in de kinderopvang wegens bezuinigingen. Tevens heb ik een korte "break" genomen voor mijn studie, omdat ik mij wil gaan focussen op het ondervinden wat ik nu echt wil in het leven. Hierdoor heb ik nu wel wat extra uurtjes in de week over… en ik wil die maar al te graag vullen met het helpen van anderen en een nieuwe uitdaging.

Dus hier ben ik! 

Lief, rustig, geduldig, betrouwbaar, behulpzaam, nieuwsgierig en toegewijd zijn de eigenschappen die mij het best omschrijven. Ik wil graag klaarstaan voor de ander, iemand helpen, een luisterend oor bieden en wil  iets voor de ander betekenen, al is het maar in de kleine dingetjes. Heerlijk vind ik het om creatief bezig te zijn, leuke dingen te ondernemen, erop uit te gaan en activiteiten te ondernemen. Toch vind ik het ook wel lekker om gewoon te relaxen en te ontspannen. En ik ben gek op muziek, films, sport en boeken.

Waar ben ik naar op zoek? Iemand die ik kan begeleiden in alledaagse dingen, huishoudelijke hulp en of het ondernemen van activiteiten. Ik ben sociaal opgeleid en heb veel ervaring met kinderen. Neemt niet weg dat ik een uitdaging uit de weg zal gaan. Hulp, maar dan met het "leuke" van het samen doen!  

Ik denk dat ik nu ook wel zo tot het eind gekomen ben van deze advertentie.
Hoop dat jullie nieuwsgierig zijn geworden! 
 

Wil je nu nog meer van mij weten? Of heb ik je interesse gewekt? Je kunt altijd contact met mij opnemen!

Email:                j.haesakkers@gmail.com
Telefoon:          06 – 46002844

Groetjes Jennifer

Direct contact

  • Hidden