Registeren
Kidschoice Kindervakanties Zuid-Holland | Rotterdam kidschoice.nl

Kidschoice Kindervakanties is een kleinschalige zorgaanbieder die logeeropvang biedt voor kinderen 4-13 jaar met ADHD of een Autisme verwante stoornis

Kidschoice logeeropvang bestaat uit logeerweekenden en vakantieopvang in de Regio Zuid- Holland. Beide vormen worden op dezelfde wijze begeleid. Zie agenda voor data en locaties.

Logeerweekenden zijn van vrijdagmiddag tot zondagmiddag v.a. 454 EURO
De vakantieopvang zijn midweken van maandagmiddag tot vrijdagmiddag v.a. 900 euro.
Er is een mogelijkheid gebruik te maken van ophalen en thuis brengen voor 70 EURO per retour.
De invulling van de logeeropvang wordt een week voor vertek via de mail aan u bekend gemaakt zodat u dit alvast met uw kind door kunt nemen. De kinderen die voor het eerst mee gaan krijgen ook een paklijst via de mail doorgestuurd.

Structuur is erg belangrijk. Wij zorgen voor een duidelijk programma zodat de kinderen weten waar zij aan toe zijn. De kinderen zitten in een groep van max.4 kinderen met 2 begeleiders. De groepskeuze worden geselecteerd op meerdere vlakken.
De kinderen krijgen een actief programma aangeboden. We maken gebruik van de mogelijkheden van het vakantiepark en omliggende activiteitencentra. Daarnaast hebben wij tal van leuke spelmaterialen bij ons. We zijn dus actief bezig zijn met de nodige rustmomenten tussendoor. Uiteraard wordt er goed gekeken naar de mogelijkheden van de kinderen, zowel van de groep als van het individu. Ook wordt er tijd besteed aan socialisatie in de vorm van spel en beweging.

Voor alle ouders/verzorgers met kind(eren) is het mogelijk om begeleiding in de thuissituatie te krijgen. (Ook voor ouders met een kind die een stoornis of beperking hebben zoals autisme, ADHD enz.) 

Direct contact

  • Hidden