Registeren
Living Joy Zuid-Holland | Leiden Joke Smitstraat 24 0642902805 amazinglie@hotmail.com

Engelen geduld voor voor het begeleiden van uw dierbare met ADHD, (zwaar) Autisme en HSP

Het komt wel eens voor dat ik de bijnaam ‘Engel’ krijg omdat ik heel geduldig ben als het aan komt op het begeleiden, verzorgen en het afstemmen op mijn cliënten. Ik doe heel graag wat ik voor mijn cliënten doe. Ik ben het liefst in direct contact en ik begrijp wat er nodig is als het om de zorg van uw dierbare en het ontzorgen van u als mantelzorger gaat.

Mijn werkervaring is op het moment vooral met jongere cliënten, in de leeftijd 11-15 jaar oud.
Ik ben bereid om er voor elke leeftijd te zijn en te doen wat er nodig is.

Momenteel werk ik met lichte tot zwaar autistische kinderen. En ik kan cliënten met andere lichamelijke of geestelijke beperkingen begeleiden. Het hangt af van de klik tussen mij en de cliënt en de opdrachtgever of we goed samen kunnen werken. Tevens geef ik therapeutische sessies in de (yoga) hangmat in mijn eigen huis. En klank therapie met of zonder hangmat sessies, d.m.v lage frequentie tonen uit de steel tongue drum. Dit kan ook op lokatie, waar u maar wilt.

Ik kijk er naar uit iets van u te horen! En als u meer over mij en mijn ervaring of werkwijze wilt horen aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt mij ook direct bellen op: 06-42902805

Hartelijke groet,
Emilie Hoogenberk

Direct contact

  • Hidden