Registeren
Margreet Gelderland | Nijmegen fmargreet@hotmail.com

Ervaren, gevoelige, eerlijke, creatieve begeleider met humor op zijn tijd.

Hallo ik ben Margreet, 43 jaar en woon met mijn twee dochters in Nijmegen. Ik heb SPH gestudeerd en Psychosynthese (lichaamsgerichte therapie). Cursussen oa: BHV, medicatie, diabetes.

De ondersteuning die ik bied, kan op verschillende vlakken liggen: zorg, gesprek/luisterend oor, licht huishoudelijk werk, uitbreiden/onderhouden sociaal netwerk, daginvulling, werk, studie, zelfontwikkeling, ondernemen van activiteiten. Ik heb een hele brede interesse, o.a: creativiteit, wandelen, yoga, tennis, (vegetarisch) koken, spelletjes, avontuur, reizen, film/docu, goede gesprekken.. Ik laat graag de regie bij degene die mij om ondersteuning vraagt. Als begeleider ben ik geduldig, flexibel, gevoelig en empatisch, daardoor kan ik goed afstemmen op heel uiteenlopende hulpvragen en meebewegen met wat er nodig of gewent is. Vertrouwen is wat mij betreft de basis van een goede samenwerking en daarvoor is er een klik en tijd nodig, motivatie van jou en openheid van mij. Dat vind ik het mooie aan PGB-werk; beiden heb je de vrijheid om te kiezen met wie je in zee gaat.

Ik heb ruime kennis en ervaring in het werken met mensen van verschillende leeftijden en uiteenlopende hulpvragen, maar met name:
AD(H)D, autisme, NAH, LVB, psychiatrisch beeld, HSP

Direct contact

  • Hidden