Registeren
MS Medisch Specialistische kindzorg 50 jaar Noord-Brabant | Leende

Zoekt u voor u kind een lieve verpleegkundige met ruime ervaring

Ik heb jarenlange ervaring in het werken met acuut en chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Naast werkervaring op een verpleegkundig kinderdagverblijf, afdeling voor kinderrevalidatie (VIN) inmiddels ook veel ervaring met verpleging en verzorging van kinderen in de thuissituatie, ook binnen Villa Expertcare Waalre (voorheen Kinderhotel Mappa Mondo).
En sinds sept ’17 gestart binnen Villa Expertcare met de opleiding tot Kind- en Jeugdverpleegkundige. Mijn hart en ziel ligt in de kinderzorg en daar wil ik me met mijn bekwaamheden voor blijven inzetten.
In de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan met zorg voor kinderen met een canule, CPAP beademing, (dit zijn vaak kinderen die afhankelijk zijn van sondevoeding via een neus/maagsonde en Mickey Button) epilepsie, een meervoudige beperking, diabetes en nog meer ziektebeelden.
Naast mijn baan ben ik op zoek naar een gezin in de buurt die mijn hulp goed kan gebruiken (bijv verpleging, verzorging via PGB). Omdat ik onregelmatig werk zullen de werkdagen in overleg gaan. In overleg zijn alle dagdelen mogelijk.
Mijn werkgebied is Helmond-Eindhoven-Weert.

Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groeten,
Marianne

Direct contact

  • Hidden