Registeren
Marjolijn Zorgondersteuning Flevoland | Emmeloord Visseringlaan 5 marjolijn31974@gmail.com

ZORG OP MAAT!

Ben je op zoek naar structuur in je dagelijkse leven of loop je vast in het onderhouden en/of omgaan met instanties? Heb je hulp nodig bij het onderhouden van sociale netwerken, onderhouden van sociale contacten of administratieve werkzaamheden? Heb je begeleiding nodig bij een gezond en/of sportief leven? Samen kunnen we kijken wat er voor hulp nodig is om orde, rust en regelmaat in je leven te krijgen.

Ik heb inmiddels 20 werkervaring in het bieden van zowel maatschappelijke- als persoonlijke verzorging.
Ik ben in het bezit van goede contactuele eigenschappen, vind snel aansluiting met mensen met verschillende karakters en achtergrond. Kan helder en duidelijk communiceren. Daadkrachtig optreden waar nodig. Ik ben zeer gedreven en enthousiast als mij een taak wordt gesteld waarin ik uitdaging en ontwikkeling tegenkom. Ik laat mijzelf niet leiden door angst maar zie in tegenstelling tot dit punt juist veel zaken als een uitdaging om mijzelf en anderen te leren kennen.

Ik ben flexibel, oplossingsgericht, betrokken, empathisch, kan “buiten de lijntjes” denken, realistisch en met beide benen op de grond, praktisch en ondernemend.

Mijn levensmotto: Alles wat je aandacht groeit!

Direct contact

  • Hidden