Registeren
Maureen 45 jaar Gelderland | ARNHEM

Liefdevolle, pedagogische ondersteuning voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Actieve duizendpoot!

Rust, Reinheid en Regelmaat. 

Dit zijn voor mij drie sleutelwoorden binnen de liefdevolle begeleiding die ik aan kinderen, al dan niet met een verstandelijke beperking, geef. 

De opleiding SPW heb ik midden jaren `90 succesvol afgerond. Daarna ben ik de verkorte hbo-opleiding SPH gestart in Driebergen. Hierbij heb ik de eerste twee leerjaren in 1 jaar doorlopen en zo mijn propedeuse behaald. Na dit waardevolle jaar ben ik gaan werken in de kinderopvang.

Tot medio augustus 2015 heb ik 15 jaar in de kinderopvang gewerkt. Zowel als leidinggevende als pedagogisch medewerkster op de groep. 
Mijn opgedane (levens)ervaring wil ik nu dan ook op een zinvolle manier gaan inzetten voor gezinnen/ kinderen die dit vanuit hun pgb nodig hebben. 

Enkele vaardigheden die mij omschrijven; bieden van structuur, groot organisatorisch vermogen, creativiteit, communicatief sterk, empathisch vermogen, betrokken, zelfbewust, doorzetter. 

Naast mijn ruime ervaring in de kinderopvang, ben ik van nature een ware duizendpoot op het gebied van huishoudelijke ondersteuning. Mijn vaardigheden, zoals ik die hierboven heb beschreven, komen ook hierbij tot uiting. Daarnaast heb ik affiniteit met kinderen met een verstandelijke beperking/autisme en psychische/psychiatrische problematiek bij (jong)volwassenen. 

Ik vind het erg belangrijk dat ik kinderen/gezinnen oprechte zorg en aandacht kan bieden waar zij die nodig hebben. Ik geloof in respect voor ieders eigenheid, ontwikkeling in eigen tempo en ruimte voor eigen inbreng. 

 

Referentie op aanvraag 

 

 

 

Direct contact

  • Hidden