Registeren
Linda 37 jaar Gelderland | Nijmegen www.muzizo.nl

Muzizo staat voor Muziek en Zorg en biedt ambulante persoonlijke begeleiding en muziektherapie

Mijn naam is Linda, 27 jaar en ben muziektherapeute en sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik heb passie voor muziek en zorg. Vandaar dat ik sinds maart 2013 mijn eigen praktijk ' Muzizo' gestart ben waarbij ik zowel muziek als zorg aanbied.

Muziektherapie is een ervaringsgerichte vorm van hulpverlening waarbij via muzikale middelen gewerkt kan worden aan doelen op emotioneel, gedragsmatig, cognitief, sociaal of lichamelijk gebied. U kunt hierbij denken aan het uiten van emoties, het uitbreiden van sociale vaardigheden, concentratie vergroten of het krijgen van meer zelfvertrouwen. 

Naast muziektherapie bied ik ook hulp aan als begeleider. Om je sociale zelfredzaamheid te bevorderen kan ik helpen met allerlei vormen van persoonlijke begeleiding, zoals

– ondersteunende/activerende begeleiding (het ondernemen van activiteiten als boodschappen doen, naar de bioscoop gaan, wandeling maken)
– begeleiding bij het opruimen/schoonmaken van uw huis
– begeleiding bij het inplannen van huiswerk of al uw dagelijkse bezigheden
– begeleiding bij het aangaan en onderhouden van contacten met mensen uit uw omgeving

Middels mijn studies SPH en Muziektherapie, heb ik ervaring in het werken met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Ik ben open, enthousiast, muzikaal, een harde werker, creatief en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik werk graag cliëntgericht waarbij ik elk persoon als uniek zie en de wensen en mogelijkheden van de cliënt voorop stel.
 

Direct contact

  • Hidden