Registeren
Nadia IJzendoorn 27 jaar Noord-Brabant | Eindhoven nadiaijzendoorn@gmail.com

Begeleiding bij ASS, Nah, Lvb, kinderen, jongeren en volwassenen

Hoi,

Ik ben Nadia.
Met mensen bezig zijn vind ik heerlijk, als ik ze een fijne dag kan bezorgen of kan helpen bij hun hulpvragen. Als ik zie dat iemand zich geaccepteerd voelt en ik die persoon echt kan helpen wordt mijn hart daar blij van.
Ik vind het daarbij belangrijk om in kleine stapjes te denken. Centraal stellen van iemand vind ik daarbij een van de belangrijkste dingen. Wat zijn je behoeften en hoe kan ik daar zo goed mogelijk bij aansluiten? Om aansluiting te vinden gebruik ik mijn gevoel maar ook mijn verstand. Ik kan jou helpen door middel van begeleiding maar ook op andere manieren die bij je aansluiten.
Ik heb een tijd gewerkt in de verpleeghuizorg waar ik met mensen met dementie gewerkt heb en andere aandoeningen. Ik heb geleerd om te kijken naar non-verbale communicatie en hoe ik daarmee kan werken. Ook heb ik leren kijken naar de mens achter de ziekte of aandoening. Dit vind ik heel erg belangrijk.

Ik sta open voor verschillende vormen van begeleiding bij kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast kan ik ook met jou op vakantie of uitstapjes doen waarbij ik zorg voor structuur en veiligheid indien dit nodig is.

Ervaring met ASS,Lvb, NAH, Dementie

Direct contact