Registeren
PGB Begeleiding Marcella Wind Friesland | Oldeberkoop marcellabosma@hotmail.com

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gediplomeerde begeleidster met passie voor haar werk? Dan bent u hier wellicht aan het juiste adres

Mijn naam is Marcella, en ik ben sinds het afronden van mijn SPH opleiding een enthousiaste en gedreven hulpverlener.

Dit enthousiasme is een aantal jaar geleden ontstaan toen ik begon met het doen van vrijwilligerswerk in een daklozenopvang. Soms was het mogelijk om problemen op te lossen, en wanneer het er naar uitzag dat sommige problemen te groot bleken te zijn, dan genoot ik erg van de ‘kleine’ winsten die wel te behalen vielen. Daarop volgend ben ik een paar jaar werkzaam geweest op een KDO en RIBW en inmiddels werk ik al met veel plezier 8 jaar als persoonlijk begeleider.

Wat voor mij belangrijk is, is dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden van de cliënt en daarbij staat voorop dat de cliënt zich op zijn/haar gemak voelt. Ik heb een open houding, vrolijk karakter, kom mijn afspraken na, ben rustig en streef naar een zo prettig en laagdrempelig mogelijk contact met de cliënt. Ik heb daarnaast ruime ervaring met het schrijven van zorgplannen. Deze wordt geschreven in samenwerking en overleg met de cliënt.

Heeft u vragen of zou u graag samen met mij aan naar een beter leefklimaat toe willen werken? Dan hoor ik graag van u & hoop ik dat we samen op uw eigen tempo aan de slag kunnen!

(Uurtarief: tussen de 40 en 50 euro)

Direct contact

  • Hidden