Registeren
Permazorg 46 jaar Zuid-Holland | Rotterdam 0614286744 permazorg@ragnhild.nl http://pgb-coaching.nl/

Ik heb 20 jaar zorgervaring en neem, zoveel als mogelijk, zorg uit handen. Werk efficiënt, neem initiatief, kom afspraken na en denk in oplossingen.

Na geruimte tijd te hebben gewerkt voor instellingen, heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan als zelfstandige, onder de naam Permazorg. Ik vind het belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken en de mantelzorger(s) en clienten zoveel als mogelijk te ontlasten.
Na een kennismakingsgesprek, begin ik met een inventarisatie van de vragen of knelpunten en ga daar direct mee aan de slag. Gaandeweg probeer ik manieren te bedenken waarmee er meer inzicht onstaat in waarom problemen ontstaan en ga vervolgens met de basis aan de slag. Ik doe niet aan symptoombestrijding, het meest effectief is naar mijn idee om de kern aan te pakken.
Ik ben intelligent, heb ruime ervaring, ben stipt in mijn afspraken en ben redelijk flexibel qua werktijden, ik beschik bovendien over eigen vervoer. Ik heb me het meest verdiept in ASS en vind dit ook de leukste doelgroep om mee te werken. 
Mijn motto: ‘als ik mijn werk goed doe, ben ik na verloop van tijd niet meer nodig’

Direct contact

  • Hidden