Registeren
Stichting Hélène Zorgt Zuid-Holland | Rijswijk Einsteinlaan 28 06-25133841 Info@stichtinghelenezorgt.nl https://www.stichtinghelenezorgt.nl/

Persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, huishoudelijk hulp, palliatieve zorg

Wij van Stichting Hélène Zorgt zijn er voor een ieder, jong en oud, die het (tijdelijk) niet op eigen kracht redt. Zo hebben wij ook aandacht voor culturele verschillen en bieden wij als thuiszorgorganisatie niet alleen hulp, ondersteuning en begeleiding aan ouderen maar ook aan jeugdigen en kunt u bij ons terecht als u als gevolg van een beperking en/of stoornis bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, individuele begeleiding, persoonlijke verzorging en/of verpleging nodig heeft. Ook bieden wij palliatieve zorg aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn om deze te helpen met het realiseren van de laatste levenswensen en deze zo comfortabel mogelijk te maken. U bent bij onze professionals in goede handen!

Ons team van zorgverleners helpt u graag verder op weg met eventuele vragen. Wij zijn elke dag bereikbaar op 06-25133841 om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u altijd een e-mail sturen of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Direct contact

  • Hidden