Registeren
Zorg en hulp Noord-Holland | Alkmaar eline-zorgenhulp@outlook.com

Begeleider uit Alkmaar

Hallo allemaal!

Mijn naam Is Eline, 25 jaar oud en woonachtig in Alkmaar. Inmiddels alweer 3 jaar aan het werk als woon/activiteiten begeleider. Naast mijn vaste baan als woonbegeleider heb ik ook veel gewerkt als uitzendkracht/oproepkracht. Hierdoor heb ik met veel organisaties, locaties en mensen kennisgemaakt.

Inmiddels kan ik ook het moederschap op mijn CV zetten, in mei 2019 is mijn dochter, Olivia geboren. In de tussen tijd ben ik gestart zzp’er, met de bedoeling om mijn kennis en ervaring op een persoonlijkere manier in te kunnen zetten. Ik ben hierdoor flexibeler inzetbaar en dit geeft mij meer ruimte voor een directe en persoonlijke benadering. In situaties waarbij ik vroeger 3 uur de tijd had om 23 cliënten te begeleiden neem ik nu graag deze tijd voor 1 cliënt. Mijn idee is dat hierdoor een betere vertrouwensrelatie kan ontstaan, wat de basis is voor het verlenen van de juiste zorg.
Ik denk graag in oplossingen: Onbeperkt denken in mogelijkheden!

Op dit moment heb ik al een aantal vaste cliënten, die ik zowel binnen als buiten huis begeleid. Maar in overleg ben ik nog diverse uren per week inzetbaar.

Er is altijd tijd en ruimte voor vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Direct contact