Registeren
a-MiGa zorg Zuid-Holland | MAASDIJK a-MiGa@caiway.net

a-MiGa zorg, voor u een zorg minder

Ik ben Miranda, per 1 januari 2021 start ik als ZZP-er onder de naam a-MiGa zorg. Ik heb me de laatste jaren bezig gehouden met ambulante begeleiding, één meisje begeleid in de klas op een SBO school als shadow en 1 meisje thuis (met NAH).
Ik heb de opleiding PBGZ niveau 4 afgerond en door mijn werkervaring veel levenservaring opgedaan.

A-MiGa zorg is persoonlijke individuele begeleiding/hulp vanuit het hart, iedereen is uniek en heeft eigen ondersteuningsbehoeften.

Ik vind het belangrijk dat cliënt/ouders/verzorgers en de directe omgeving zich prettig voelen bij de begeleiding. Samen zoeken naar oplossingen voor bijvoorbeeld te ondersteunen in het gezin/op school/op het werk, ondersteunen bij dagelijkse bezigheden, structuur aanbrengen, werken aan het opbouwen van een netwerk, administratie/samen de post doornemen, ondersteunen bij opvoeden, ondersteunen in het arbeidsproces en ondersteunen bij diverse afspraken en contacten.
Denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Spreekt bovenstaand u (of je) aan, schroom dan niet om contact op te nemen. In overleg is er veel mogelijk, tijden zijn bespreekbaar (ook al is het bijvoorbeeld maar voor een uurtje).

Ik heb er zin in en wacht op een reactie.

Direct contact

  • Hidden