Registeren
Charafeddine 27 jaar Limburg | Stein www.abzuidlimburg.nl

Gedreven startende begeleider met sportieve achtergrond.

Mijn naam is Charafeddine Kaddouri, afgestudeerde Sociaal bewegingsagoog aan het CIOS te Sittard. Binnen mijn opleiding ben ik met verschillende doelgroepen in aanraking gekomen en heb ik daarnaast nog veel instellingen mogen bezoeken. Door deze ervaringen ben ik erachter gekomen dat de jongeren en ouderen meer hebben aan persoonlijke begeleiding dan begeleiding bij een grote instelling. Ik bied op maat persoonlijke begeleiding aan en maak samen met de cliënt een plan van aanpak. Bij mij wordt de cliënt zeer zeker niet als nummer gezien. Ik streef er altijd naar om de beoogde doelen te behalen. 

Mijn diensten
Het begeleiden van mensen met een verslaving, psychische en/of psychosociale problematiek.

Werkgebieden

Werken aan zelfredzaamheid

Persoonlijke verzorging

Zinvolle dagbesteding

Sportbegeleiding

Agendabeheer

Huisvesting

Structuur

Visie

We laten ons leiden door  onze visie, onze visie over een betekenis vol leven is vooral een actieve deelname aan de samenleving. Alles staat en valt met actief bezig zijn en weten waar je doelen liggen en hoe je deze wilt bereiken.

Werkwijze

De cliënt bepaalt na een intake gesprek samen met de begeleider zijn doelen. Deze doelen worden gemaakt aan de hand van een zorgplan, waar ze gaan kijken waar je zwakke punten liggen maar zeker ook waar je sterke punten liggen. Hoe kunnen ze deze zwakke punten het beste verbeteren of juist hoe laten we je sterke kanten het beste naar voren komen.

Direct contact

  • Hidden