Registeren
Alliance Zorg BV Zuid-Holland | Rotterdam Laagjes 36 0102232744 M.tjin@alliancezorg.nl Https://www.alliancezorg.nl

Alliance Zorg gespecialiseerd gehandicaptenzorg, ouderenzorg en kinderen met een trachea canule/ 12 jaar werkzaam

Mijn naam is Mirjam Tjin ben jaar en ben al twaalf jaar werkzaam in de zorg. ben allereerst begonnen in de gehandicaptenzorg. Dit heb ik 8 jaar gedaan bij de stichting ASVZ. In het laatste jaar ben ik op een ouderen voorziening terrecht gekomen met een licht verstandelijke beperking. Op deze afdeling ben ik intern tot verzorgende opgeleid. Omdat ik zoveel van dit werk ben gaan houden heb ik de opleiding IG afgerond. Ik heb dus een welzijns en een zorg diploma. En heb ervaren dat dit een gouden combinatie is in de praktijk.
De laatste vijf jaren werk ik in de thuiszorg en ben sinds 2010 ook gestart als ZZP-er. En kan me hierin goed vinden en vind ook dat in deze vorm van zorg geven de zorgvragers meer tevreden zijn, 
verder ben ik ook werkzaam bij een drie jarige jongen die een tracheacanule heeft en een PEG. De scholingen heb ik via het Erasmus MC gevolgd.
Ik ben op zoek naar leuke AWBZ en PGB klanten die op zoek zijn naar een goede en vetrouwde zorgverlener. Ondertussen heb ik een eigen thuiszorg instelling genaamd Alliance Zorg Bv en kan ik uw helpen met de juiste Zzp-er of zorgverlener ik dienst met dezelfde visie en passie die ik voor het vak heb.

Direct contact

  • Hidden