Registeren
Anne-Marie 48 jaar Utrecht | Montfoort

 

Geachte heer/mevrouw,

Graag vertel ik u in deze brief meer over mezelf als ZZP-er in de zorg.

Mijn huidige situatie
Sinds 2008 ben ik werkzaam als docent verpleegkundige bij het ID-college (MBO) te Woerden.
Naast het lesgeven in een aantal gezondheidszorg vakken ben ik ook mentor en begeleid ik stages.  Voor dit werk  ben ik 10 jaar werkzaam geweest als groepsbegeleidster op De Brugge te Zwammerdam. Daar heb ik op meerdere afdelingen gewerkt, maar voornamelijk op een groep voor specialistische zorg met
gedragsproblematiek.

Ik als zzp-er
Het werken als ZZP-er is voor mij leuk en veelzijdig, ik voel me persoonlijk betrokken bij de zorgvrager,  ik geniet van het directe contact met de zorgvrager. Ik hou van resultaatgericht werken, dat prikkelt mijn motivatie, zorgt voor passie en ik haal mijn uitdagingen hieruit.
Ik ben enthousiast en gemotiveerd en help graag mensen in alle leeftijden.

Door mijn kwaliteiten ben ik breed inzetbaar in meerdere (medische) vakgerichte werkzaamheden. De afwisseling van zelfstandigheid en samenwerken met andere disciplines zoals arts, gedragswetenschapper, jeugdzorg, medische dienst , maatschappelijk werker en praktijkbegeleiders vind  ik leuk in mijn werk en ik heb daar veel ervaring mee.

1 op 1 werken vind ik heel erg leuk om te doen, ik begeleid  en stimuleer graag het leerproces van een zorgvrager. Ook bied ik mijn hulp aan  tijdens de algemeen dagelijkse levensbehoefte (adl).
Ik bied hulp bij het plannen en organiseren van activiteiten die de zelfredzaamheid van de zorgvrager stimuleren en structuur in de dag aanbieden.

Ik als persoon:
Ik ben als ZZP-er zoals mijn persoonlijkheid, betrouwbaar, gezellig, hardwerkend en kritisch. Een kei in plannen en organiseren. Bewust van het feit dat ook ik nog altijd kan leren, ik sta open voor feedback, positief of negatief. Werken met een lach is voor mij belangrijk.

Heeft u begeleiding nodig bij iets wat ik hierboven niet heb beschreven?
Schroomt u niet om alsnog uw zorgvraag bij mij neer te leggen.
Graag overleg ik met u over de eventuele mogelijkheden.

 

 

Direct contact

  • Hidden