Registeren
Annelies 60 jaar Noord-Brabant | Schijndel ouki-begeleiding.nl

Begeleiding of coaching op maat voor kinderen van 4-100 (iedereen is een kind van twee mensen!) gericht op het ontdekken en benutten van kansen.

Onze oudste zoon kreeg, toen hij 9 jaar was, problemen op onder andere sociaal emotioneel vlak. Hij leerde mij goed en met aandacht te luisteren naar mensen en ik ontdekte dat mensen diep van binnen hun eigen oplossingen voor problemen weten. Met onder andere hulp van professionele begeleiding zit hij nu alweer een heel aantal jaren goed in zijn vel. De problemen met onze eigen zoon hebben me laten beseffen dat ik graag meer wil betekenen voor ouders en kinderen met problemen. Vandaar dat ik de 1-jarige opeiding tot kindercoach (2009) heb gevolgd en vervolgens de 4-jarige opleiding SPH (2014).

Nu werk ik als Ouder- en Kindercoach in mijn eigen praktijk OuKi Praktijk voor Ouder- en/of Kind begeleiding te Schijndel. Ik kan met ieder kind contact maken en uw kind laten voelen dat ik in haar of hem geloof, ongeacht welk probleem er speelt. Dat is de eerste stap voor ieder kind naar weer vertrouwen krijgen in zichzelf.

Ik bied:
– Coaching (m.b.v. spel en creatieve middelen) voor kinderen die thuis of op school vastlopen. O.a. bij pesten en gepest worden, gedragsverandering van een kind, sociale onhandigheid, (faal)angst, onzekerheid en weinig zelfvertrouwen, verlegenheid, moeite met concentratie, etc., etc.. (bij alle sociaal-emotionele problematiek).
– Oudercoaching en opvoedondersteuning.
– Laagdrempelige, kortdurende (5-10 sessies), oplossingsgerichte hulp.
– PGB begeleiding. PGB begeleiding is langdurig echter ik ga wel oplossingsgericht te werk. D.w.z.: Uw kind wordt gestimuleerd zijn eigen positieve eigenschappen te ontdekken, herkennen en in te zetten waardoor zijn/haar zelfvertrouwen groeit. Hierdoor zal uw kind gaan groeien in zijn/haar ontwikkeling. Ik geef begeleiding aan kinderen van 4-100 jaar (iedereen is een kind van twee mensen!). Belangrijk is, denk ik, dat we samen een 'klik' hebben. Mijn begeleiding is gericht op het ontdekken en benutten van kansen.
– Hulp bij u aan huis, of op praktijklocatie te Schijndel.
– Coaching en begeleiding op maat.

Werkgebied:
Den Bosch en de gehele verdere omliggende regio binnen een straal van 40 kilometer.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Graag tot ziens!

Annelies

Direct contact

  • Hidden