Registeren
AnZo 37 jaar Gelderland | Ede 0646304906

Professionele, betrokken en persoonlijke begeleiding op maat

Hoi!
Ik ben Anneke, 35 jaar en woon in Ede.

Met een afgeronde opleiding SPH en diverse specialisatie op het gebied van autisme houd ik me veel bezig met het begeleiden met kinderen, jongen en volwassenen met diverse hulpvragen (ADHD, Hoogbegaafdheid, ASS en gedragsproblematiek).

Ik ben SKJ-geregistreerd en ben bekend met de geef me de 5 methode voor begeleiding bij autisme. Tevens kan ik door middel van de BrainBlocks methode helpen door inzicht te geven in emotie, reflectie en situaties die met diverse problematieken vaak erg ingewikkeld zijn. Begeleiding op maat is wat mij kenmerkt, geen vast plan of programma, maar altijd afgestemd op wat de hulpvraag en situatie is en vanuit daar werken zie ik als een belangrijke kracht.

Ik ben creatief, vind de relatie belangrijk, maak makkelijk contact en ben geduldig. Ik vind het leuk om kinderen te begeleiden, volwassenen te ondersteunen en gezinnen nét weer dat zetje te geven om verder te kunnen. Dit doe ik zowel langdurig als kortdurend op basis van PGB. Meer weten? Neem gerust contact op of kijk op: www.an-zo.nl

 
 
 
 

Direct contact

  • Hidden