Registeren
Baigino Service BV Gelderland | ARNHEM 026-3031800 info@baiginozorgt.nl https://www.baiginozorgt.nl/

Zorg op maat met Hart

Baigino Zorg(T) zet zich in voor een ieder met een hulp vraag. Soms heeft iemand dat ene steuntje of persoon naast zich nodig. Wij staan voor jou klaar, om je te helpen binnen deze complexe maatschappij.

Heb jij het gevoel nergens bij te horen, moet jij schreeuwen in plaats van praten, moet jij vechten in plaats van knuffelen of moet jij steeds maar weer dat masker op doen?

Val jij tussen wal en schip. Vind jij het lastig om jezelf te zijn of een klik te vinden in een grote organisatie en heb je het gevoel niet gehoord te worden?

Baigino Zorg(T) hoort je en wilt jou helpen om te leren praten, te knuffelen en om jouw gezicht te laten zien als persoon. Heb jij in jouw rugzak de volgende inhoud: Pij-maatregel, Jeugdreclassering, Autisme/ ASS, LVB, gedragsproblemen, moeite om gehoord te worden of mis je net dat ene steuntje in de rug? Wij staan voor jou klaar.

Baigino Zorg(T) weet het echt niet beter dan jij, alleen samen weten we meer dan jij alleen.

Samen met jou gaan we kijken hoe wij doormiddel van motivatie, praten, een gezond netwerk en acceptatie jij weer gezien kan worden jij wilt zijn.

Zeg jij “ Ja ik kies voor mezelf “ dan zeggen wij, “ Wij staan voor je klaar “!

Direct contact

  • Hidden