Registeren
Beek zorg Groningen | Groningen A.vande.beek@hotmail.com

Pgb’er aangeboden in/om Groningen

Ooit ben ik met een stage (als persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg niveau 4) begonnen in Februari 2016. Toen kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het begeleiden en verzorgen van (z)emb kinderen. Na het afronden van mijn studie, ben ik in augustus 2019 verhuisd. Toen ben ik begonnen als Pgb’er, waar ik zeker geen spijt van hem! Momenteel ben ik werkzaam in 3 superleuke gezinnetjes en is er ruimte voor nog een gezinnetje! Nou hoor ik jullie denken, “wat kan Arijet nu voor mijn zoon/dochter betekenen? En wat voor persoon is Arijet?”
Nou daar wil ik zeker antwoord op geven! Mijn naam is Arijet van de Beek, 22 jaar en woon in de stad Groningen. Naast mijn werk ben ik te vinden bij sportieve activiteiten en doe ik aan fitness.
Ik ben een persoon die het leuk vindt om lekker gek te doen en een glimlach te creëren bij de kinderen. Daarentegen kan ik me ook aanpassen wanneer dit nodig is.
Ik ben een persoon met veel verantwoordelijkheidsgevoel, die veel doorzettingsvermogen heeft en graag het initiatief neemt.
beschikbaar op de volgende dagen: Maandag, vrijdag tot 3 en de weekenden flexibel. (1 dag van deze kan ook!)
Gewenste uren tussen de 4 en 9 per dag.
Ik heb eigen vervoer.
Uurtarief: ZZP 30,- 40,-

Direct contact

  • Hidden