Registeren
Robert 41 jaar Overijssel | Markelo www.begeleideropmaat.nl

Hallo hulpvrager. Ik ben een ervaren begeleider, die graag voor jou aan de slag gaat met diverse hulpvragen.

Voor alle doelgroepen, diverse mogelijkheden.

Begeleiding, werken naar ontwikkeling (zelfredzaamheid), praktische ondersteuning, hulp bij administratie, regelwerk en huishouden, leren omgaan met handicap of psychische problemen, creatief probleem oplossen, huiswerkbegeleiding, en nog veel meer; ik pas mijn aanbod aan de vraag en stel de hupvrager centraal.

Na 10 jaar ervaring met begeleiden van mensen met een verstandelijke handicap en/of psychische problemen, heb ik eindelijk besloten om vorm te geven aan mijn droom om als 'zelfstandige' aan de slag te gaan.

Een droom die NIET gebaseerd is op het verdienen van meer geld, maar om aan te tonen dat Zorg juist beter, persoonlijker en effectiever kan zijn. Voor alle doelgroepen en zonder een wirwar aan regels, moeilijkheden en vooroordelen. Ik noem dit 'Begeleiden op maat'.

Mijn missie is o.a. dat ik meer wil zijn dan een 'gewone' hulpverlener, maar als geheel iets waardvols wil neerzetten, zonder daarbij de Zorgvrager uit het oog te verliezen.

Wilt u dus een zorgaanbieder die zijn handen uit de mouwen wil steken en graag voor u van meerwaarde wil zijn, neem dan contat op met mij.

Vrijblijvend en zonder rompslomp.

Groet, Robert (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener)

Kantoor: Markelo

Huis: Hengelo

Werkplek: Binnen een straal van 60 km buiten Hengelo (ov) of Markelo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Direct contact

  • Hidden