Registeren
Beidehand® 46 jaar Noord-Brabant | Breda Luciastraat 93C 0620425191 atelier@beidehand.nl https://www.beidehand.nl/

Ben jij creatief en zoek je een fijne dagbesteding?

Dagbesteding atelier Beidehand® biedt dagbesteding aan iedereen met afstand tot de maatschappij, door een licht tot matige (verstandelijke) beperking, dementie, autisme, psychische problemen of eenzaamheid. Verbindende factor is affiniteit voor kunst en creatief bezig zijn. Iedereen vanaf 18 jaar, vallend onder de WLZ, WMO en PGB, of gewoon particulier, is welkom.

Wat wij bieden met Beidehand®:
mensen komen bij ons en kunnen zich artistiek ontwikkelen; het is de bedoeling dat de creaties die ontstaan ook daadwerkelijk verkocht of verhuurd gaan worden, denk aan kunstuitleen. Ook kunnen we in opdracht van klanten, particulieren en bedrijven, werken. Op die manier maken we het niet alleen leuk om te doen, maar vooral ook zinvol. Vooral, samen met anderen, creatief bezig zijn en je verhaal kwijt kunnen.

Bij ons krijg je als kunstenaar, technieken aangeleerd en worden creaties gemaakt waarmee op die manier een nuttige en waardevolle daginvulling wordt verkregen. Door talenten en creativiteit te ontwikkelen op een kleinschalige, warme en veilige locatie.
Hier kun je zijn wie je bent en doen wat je leuk vindt.

Meedoen in het hart van de samenleving! Samen iets moois maken en creëren met beide handen.

Kom gerust eens kijken!

Direct contact

  • Hidden