Registeren
Beidehand® 45 jaar Noord-Brabant | Breda 0620425191 atelier@beidehand.nl https://www.beidehand.nl/

Ben jij creatief en zoek je een fijne werkplek? Wordt bij ons een echte kunstenaar!

Kunstatelier en Galerie Beidehand® biedt arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking, mensen met dementie en (eenzame) mensen uit de buurt, Princenhage in Breda, met affiniteit voor kunst en creatief bezig zijn. Iedereen vanaf 18 jaar, vallend onder de WLZ, WMO en PGB, of gewoon particulier, is welkom.

Wat wij bieden met Beidehand®: mensen komen bij ons werken en ontwikkelen zich tot echte kunstenaars; het is de bedoeling dat de creaties die ontstaan ook daadwerkelijk verkocht of verhuurd gaan worden, denk aan kunstuitleen. Ook kunnen we in opdracht van klanten, particulieren en bedrijven, werken. Op die manier maken we het niet alleen leuk om te doen, maar vooral ook zinvol.

Bij ons krijg je als kunstenaar, technieken aangeleerd en worden opdrachten uitgevoerd waarmee op die manier een nuttige en waardevolle daginvulling wordt verkregen. Door talenten en creativiteit te ontwikkelen en afwisseling te bieden op een kleinschalige en veilige locatie, willen we mensen plezier en voldoening bieden. Hier kun je zijn wie je bent en doen wat je leuk vindt.
Meedoen in het hart van de samenleving! Samen iets moois maken en creëren met beide handen!

Direct contact

  • Hidden