Registeren
Bertina Jacobs, begeleiding, coaching en training 51 jaar Drenthe | Assen Einsteinlaan, 28 0628108021 bertinajacobs123@gmail.com

Ervaring met jongeren in de kinder- en jeugdpsychiatrie

Na 18 jaar in de Kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt te hebben, ben ik in 2015 voor mezelf begonnen. De laatste 10 jaar hiervan werkte ik binnen de forensische jeugd psychiatrie met jongeren die in contact waren gekomen met politie en justitie, of dat risico liepen.
Als ZZPer wil ik graag jongeren begeleiden met lastig gedrag voor anderen, die vastlopen op school of op hun werk of die moeite hebben met sociaal contact. Ik heb ervaring met jongeren met ADHD, ASS. ODD, Hechtingsstoornis enz.
Wanneer jij of je kind hulp nodig heeft bij het plannen van huiswerk, het omgaan met docenten (of andere autoriteiten), moeite heeft met sociale contacten of moeite heeft met het onder controle houden van zijn / haar boosheid of niet altijd de juiste keuzes maakt en daardoor in de problemen komt, dan zou ik jullie daar graag bij willen helpen en begeleiden.
Ik heb de HBO- SPH gedaan (sociaal pedagogische hulpverleneing) en ben SKJ geregistreerd en ik heb de post HBO -CGW gedaan (cognitief gedragsthrapeutisch werker) geregistreerd bij de VCGT. Daarnaast heb ik nog een extra module gedaan voor trauma verwerking vanuit de cognitieve gedragstherapie.
Past mijn aanbod bij uw / jouw hulpvraag dan zou ik graag met jullie in contact willen komen.

Direct contact

  • Hidden