Registeren
Bertine 57 jaar Overijssel | Enter

begeleiding / verzorging kinderen/gehandicapten/ouderen en/of eenzame mensen

Mijn naam is Bertine Dirksen. Ik ben 47 jaar, gelukkig getrouwd en ik heb 2 zonen van resp. 19 en 17 jaar en een dochter van bijna 15.

De meeste werkervaring heb ik opgedaan als financieel /administratief medewerkster. Eerst 20 jaar bij de Rabobank en tot op heden binnen ons eigen bedrijf. Ondanks dat hier nog steeds genoeg werk voor mij ligt, heb ik besloten om iets geheel anders te gaan doen.

Ik wil in de toekomst iets gaan doen wat veel meer bij mij past en waar ik blij van word. Iets wat ik met meer passie kan doen en waardoor ik meer genoegdoening ervaar in mijn werk.  Daarvoor wil ik mijn huidige baan opzeggen.  Mijn hart ligt veel meer op het sociaal en maatschappelijke vlak.
Ik vind het heel leuk om bijvoorbeeld met kinderen of gehandicapten om te gaan, zowel geestelijk als lichamelijk.  Maar ook hulp of een luisterend oor bieden aan oudere of eenzame mensen vind ik geweldig om te doen.  Eigenlijk alles wel waarbij ik kan bijdragen aan een stukje extra levensgeluk van anderen.

Ondanks dat ik misschien nog niet veel werkervaring op dit gebied heb opgedaan, verwacht ik door mijn levenservaring toch heel veel voor andere mensen te kunnen betekenen. Mijn overtuiging is dat wanneer je iets vanuit je hart doet, je hier meestal ook goed in bent. Dit omdat het je dan energie geeft in plaats van energie kost. Zelf denk ik dat ik door een goed empatisch vermogen in staat ben om van toegevoegde waarde te zijn voor heel veel mensen.

Onlangs heb ik mijn eerste ‘werk-ervaring’ opgedaan bij iemand van 27 jaar die door een spierziekte in een rolstoel zit en hierdoor geheel afhankelijk is van anderen.
Hij heeft een PGB-bugdet en mij gevraagd om hem te begeleiden. Dit varieert van hem van bed halen (met tillift) en wassen en aankleden tot hem helpen met eten geven, maar vooral ook leuke dingen met hem te gaan ondernemen.
Nog nooit heb ik zoveel vreugde ervaren aan een daginvulling als deze. Eerlijk gezegd levert dit mij zoveel meer op dan alleen een financiele vergoeding, dat ik dit soort werk het liefst altijd zou willen doen. Het voelt geweldig om op deze manier bij te dragen aan het levensgenot van anderen.

Daarom ben ik op zoek naar nog meer mensen en/of gezinnen die mijn hulp /begeleiding kunnen gebruiken.
In principe ben ik altijd beschikbaar, maar het liefst wel overdag.
Natuurlijk ben ik bereid om indien nodig,  me af en toe ‘s avonds of in de weekenden beschikbaar te stellen.

Mochten er toch aanvullende opleidingen of cursussen gewenst zijn, dan ben ik in overleg zeker bereid deze te volgen.
Separaat treft u mijn CV aan.
 

Direct contact

  • Hidden