Registeren
Van Haaften Consultants Gelderland | Rossum www.gvanhaaften.nl

Van Haaften Consultants is een sociaal juridisch adviesbureau. Wij ondersteunen PGB Houders en mantelzorgers bij (zorg)aanvragen en regelingen.

Van Haaften Consultants is een bureau dat zich niet alleen richt op juridische bijstand, maar ook praktische ondersteuning biedt. U kunt onder andere bij ons terecht voor begeleiding bij aanvragen van een CIZ indicatie of een WMO regeling, en graag zoeken we voor u uit welke (specifieke) regelingen in uw persoonlijke situatie van toepassing zijn.

Desgewenst nemen wij taken volledig van u over, zoals het opstellen of schrijven van een brief, invullen van (digitale) formulieren, etc., en hanteren daarbij lage en/of betaalbare tarieven. Kijk voor meer informatie op www.gvanhaaften.nl of stel uw vraag via de mail of het contactformulier op de website. Bellen kan ook naar 0418-661854 op werkdagen van 13.00 t/m 18.00 en zaterdag van 14.00 t/m 17.00.

Recentelijk hebben we een samenwerkingsverband met Particuliere Zorg Nederland en zijn wij actief als Particuliere Zorg Bommelerwaard (thuiszorgorganisatie voor de gemeente Zaltbommel en Maasdriel). Binnen deze regio kunt u via ons ook een beroep doen op de zorgconsulent!  Voor meer informatie of een zorgaanvraag/inkoop kijk op www.particulierezorg.nl.

Alvast bedankt en tot ziens!

 

 

Direct contact

  • Hidden