Registeren
BijVie, zorg met een lach Noord-Holland | 1972PE Vienna.plug@hotmail.nl

Spontane Jeugd begeleider

Hi,
Mijn naam is Vienna en ik woon in IJmuiden. Ik ben een vrolijke, energieke vrijdenkende en geduldige vrouw die van aanpakken houd en recht voor zijn raap is. Ik kan erg lang mijn geduld bewaren maar zeg je wel waar het op staat. Ik ben soms streng maar wel rechtvaardig wanneer dit nodig is.
Voor mij is begeleiden een plezier en wil dan ook op een plezierige manier de kinderen stimuleren te werken aan de ontwikkeling. Ik ben creatief, actief, avontuurlijk en hou van de natuur. Daarnaast ben ik een voorstander van “zelf doen” en zal dan ook niet snel een handeling overnemen maar een kind de tijd geven en te stimuleren om het zelf uit te voeren.
Graag zou ik in een straal van 20 km, kinderen tot 18 jaar willen begeleiden en werken aan stimuleringsontwikkelingen. Ik werk graag aan de hand van een begeleidingsplan waarin ik samen met de ouders en/of zorgvrager doelen opstel en deze tussentijds met de ouders of de zorgvrager evalueer. Ik streef er dan ook naar om mijn uiterste best te doen deze doelen samen met de cliënt te behalen. Daarnaast zet ik mij graag in voor een plezierige en leerzame dag waarin de cliënt zich op zijn gemak voelt en ik hem of haar aan het lachen kan maken.
Ik ben nu een jaar werkzaam als zelfstandig onderne

Direct contact

  • Hidden