Registeren
Bloos Noord-Brabant | 's-Hertogenbosch 0648507309 beleefbloos@gmail.com https://beleefbloos.nl

Ondernemende begeleider jeugd en jong volwassenen

Ruim 10 jaar heb ik met veel plezier als Schoolmaatschappelijk werker gewerkt op verschillende basisscholen en als algemeen maatschappelijk werker in wijkteams. Sinds drie jaar werk ik met veel plezier op een dagbesteding en woongroep voor jong volwassenen met een lichte tot matig verstandelijke beperking.

Ondertussen ben ik mijn eigen onderneming Bloos gestart en organiseer daarmee speelmiddagen, stel speelboxen samen, bedenk speurtochten en sta binnenkort op festivals met een kleine act.

In mijn vrije tijd speel ik bij een amateur theatergroep. Dit doe ik nu ruim 10 jaar met ontzettend veel plezier. Bovendien houd ik ervan om mezelf bij te scholen. Op dit moment volg ik de opleiding tot creatief kindercoach.

Ik sta te popelen om aan de slag te gaan met kinderen/jongeren/jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking (WLZ indicatie) en/of gedragsmoeilijkheden (Jeugdwet). Het lijkt me super tof als ik ambulante begeleiding mag bieden aan iemand die het leuk vindt om met mij mee op festivals te staan of te helpen speelmiddagen organiseren. Dat hoeft natuurlijk niet, ik sluit graag aan bij waar de zorgvrager behoefte aan heeft.

Direct contact

  • Hidden