Registeren
BOKS-Zorg Noord-Holland | Huizen 0641794275 l.vanleeuwen@boks-zorg.nl https://boks-zorg.nl/

BOKS-Zorg- Begeleiding en behandeling voor kind/jongere en gezin

-Waar staat BOKS voor–
“Bijzonder, Ontdek, Kracht, Samen”

Het doel van onze gespecialiseerde begeleiding is om het bijzondere kind/ de jongere te helpen naar zoveel mogelijk zelfstandigheid, samen zijn of haar mogelijkheden te ontdekken, het kind/ de jongere in zijn of haar kracht te brengen en onze krachten te bundelen in de vorm van expertise en samenwerking. Met de betrokkenen zorgen wij samen voor een zo individueel mogelijk zorgplan welke aansluit op de ontwikkeling en behoefte van het kind/ de jongere en het systeem om hem of haar heen.

–Begeleiding–
BOKS biedt specialistische begeleiding in verschillende vormen – Individuele begeleiding (ambulant) – Schoolbegeleiding – Ouderbegeleiding BOKS biedt begeleiding daar waar het kind, ouder(s) of gezin de problemen ervaart.

–Behandeling–
BOKS biedt voor kinderen verschillende behandelingen. Middels cognitieve gedragstherapie kan er gewerkt worden aan het verminderen van angsten, dwangen en negatieve gedachten bij het kind, het vergroten van het zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Werkgebied: Regio Gooi en Vechtsteek, Regio Eemland, Almere, Amsterdam. Andere regio’s en plaatsen in overleg ook mogelijk.

BOKS is aangesloten bij de NVO en SKJ

Direct contact

  • Hidden