Registeren
Bona Vita - Zorg en Welzijn Overijssel | Slagharen Prinses Marijkelaan 85 0616009147 janitastoffers@outlook.com http://www.bona-vita.nl/

Verzorging en persoonlijke begeleiding vanuit een warm hart.

Mijn naam is Janita, verpleegkundige en persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.

Ik zou mijzelf omschrijven als een toegewijde zorgverlener met een passie voor het welzijn van anderen. Wat mij onderscheidt als zorgverlener is mijn opmerkzaamheid, vriendelijkheid en opgewekte persoonlijkheid. Ik ben er sterk van overtuigd dat een positieve benadering en een open houding van onschatbare waarde zijn bij het bieden van zorg. Ik ben vastbesloten om een warme, vertrouwensvolle sfeer te creëren waarin mijn zorgvragers zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.

Mijn diepe betrokkenheid bij de zorgsector heeft me geleerd dat elk individu uniek is, met zijn eigen behoeften en levensverhaal. Ik ben er trots op om elke dag mijn steentje bij te dragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mijn zorgvragers. Samen streven we naar het creëren van een omgeving waarin iedereen de zorg en aandacht krijgt die ze verdienen.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor de zorg te delen en om samen te werken aan het bevorderen van welzijn en geluk van de zorgvragers die mijn zorg willen ontvangen.

Direct contact

  • Hidden