Registeren
Joeke 46 jaar Gelderland | Groesbeek www.bosatelier.nl

Ik bied gespecialiseerde begeleiding. Ik kan u ook ophalen voor een zinvolle besteding van uw dag in het Bosatelier, creatieve dagbesteding.

Mijn naam is Joeke van Leeuwen en zoals de titel verklapt; Ik ben de oprichter en eigenaar van het Bosatelier. Ik ben er ook begeleider.

Het Bosatelier is een dagbestedingsplek voor mensen met een psychose gevoeligheid en/ of een andere (psychische) kwetsbaarheid. Het is een prachtige, rustige en prikkelarme plek met goede begeleiding. In het Bosatelier bieden we ontwikkelingsgerichte dagbesteding. Ons aanbod bestaat uit flexibele trajecten met een combinatie van individueel- en groepsaanbod.

Een kustatelier midden in de groesbeekse bossen. Je kunt er tekenen, schilderen of op een andere manier creatief bezig zijn. Er zijn maximaal vier deelnemers per dag aanwezig.

Het is ook een mooie werkplek voor een aantal zelfstandig kunstenaars. Deze "Teachers" verzorgen regelmatig workshops vanuit hun eigen specialisme en hebben een ondersteunende en uitnodigende rol binnen het Bosatelier. Naast dat het zelfstandig kunstenaars betreft, zijn het mensen met talloze jaren ervaring in de hulpverlening. Er is voor alle deelnemers voldoende aandacht en ruimte voor de interactie en eventuele samenwerking met de Teachers die zelf op vrijwillge basis aanwezig zijn in het Bosatelier. Op deze manier kunnen de deelnemers hun creatieve vaardigheden vergroten.

Het Bosatelier is dé ideale plek om te creëren. Een plaats waar dagbesteding het beste tot zijn recht komt. Op een zeer ongedwongen manier kunnen de deelnemers er hun creativiteit de vrije loop laten. Naast het tekenen en schilderen is er ook voldoende ruimte om even een boswandeling te maken, een kopje koffie te drinken in de tuin, een spelletje te spelen of soms simpelweg aanwezig te zijn. Er is continu passende en vertrouwde begeleiding aanwezig.

Dus ben je op zoek voor jezelf of voor iemand anders, naar individuele begeleiding, creatieve dagbesteding of een combinatie hiervan? Laat dan een bericht achter of lees meer over mij en het Bosatelier op onze website; www.bosatelier.nl

Met vriendelijke groet,

Joeke van Leeuwen

 

Direct contact

  • Hidden