Registeren
Buitenthuiszijn Noord-Brabant | Etten-Leur Zundertseweg 66 0648468966 info@buitenthuiszijn.nl https://buitenthuiszijn.nl

Geen dag- maar KRACHTbesteding bij de Menmoerhoeve

Het is ons doel om (jong)volwassenen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het (vanuit eigen regie) ontdekken en ontwikkelen van hun kracht zodat zij die met plezier en vertrouwen inzetten, ze zichzelf kunnen zijn en daarmee hun waarde zichtbaar maken voor de maatschappij.

Met de krachtbesteding ga je aan de slag met het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van jouw kracht. Recreatieboerderij De Menmoerhoeve biedt daarvoor tal van mogelijkheden, zoals het meewerken aan de vergaderservice, in de horeca, op de camping, moestuin en het (groen)onderhoud. Maar er kunnen ook eigen activiteiten ontwikkeld worden, kijkend naar de interesse en de kracht van jou.

Samen met de begeleiding van BuitenThuisZijn ga je aan de slag met het ontwikkelen van een Persoonlijk Toekomstplan, een erkende werkwijze ontwikkeld door FLOOR Jongerencoaching. Naast de vaste begeleiders wordt je op maat ondersteund door vrijwilligers, die hun specifieke kennis en ervaring aan jou overdragen.
Met de arbeidsmatige werkzaamheden ‘ontzorgen’ we de gasten van de Menmoerhoeve. De door de maatschappij bestempeld als ‘hulpbehoevenden’ worden zodoende de ‘hulpverleners’!

Direct contact

  • Hidden